Portfolio

Bailleul Diederik

Creative services / Rumbeke

PORTFOLIO

 

 

 

Neem een kijkje in mijn werken

 

Hieronder vindt u enkele screenshots van de 3 sectoren waarin ik graag creatief in bezig ben. Bekijk gerust mijn portfolio's om meer werken te zien of de screenshots groter te bekijken.

Fotografie

 

Op vlak van fotografie ben ik niet echt in een vakje te duwen. Alle onderwerpen zijn voor mij een uitdaging om mooi in beeld te brengen.

 

Ook projectfotografie behoort momenteel tot een van mijn activiteiten.

Heb je zelf een project waar je fier op bent en in de kijker wil zetten op sociale media aan de hand van mooie foto's? Contacteer me gerust.


3D ontwerp & printing en


Tekenen en ontwerpen in 3D heeft me altijd al geboeid. Ik gebruik mijn 3D skills om zowel fotorealistische ontwerpen te creëren als om objecten te tekenen/ontwerpen die kunnen worden geprint.

De uitvinding van 3D printing was dan ook een geschenk uit de hemel. Eindelijk kon ik mijn ideeën vertalen in iets tastbaars.


Hoofdzakelijk spits ik me toe op het printen van functionele stukken, al dan niet zelf ontworpen of getekend.


Ben je zelf op zoek naar een passend stuk voor je project, contacteer me dan gerust. Ik brainstorm graag met u mee naar de geschikte oplossing.


Bekijk gerust mijn portfolio van 3D tekeningen, renders en/of prints.

 

Grafisch ontwerp

& Lasercutting

 

Het lijkt een vreemde combinatie om lasercutting en grafisch ontwerp in eenzelfde categorie of portfolio onder te brengen maar niets is minder waar.

 

Standaard drukwerk gaande van uitnodingen tot naamkaartjes kunnen zowel op de klassieke methode worden gecreëerd als via lasercutting. 

Bekijk gerust mijn portfolio om enkele voorbeelden te zien.

 

Heb je zelf een creatief idee, maar weet je niet waar te beginnen? Aarzel niet om me even te contacteren. Ik brainstorm graag met u mee over de aanpak van uw idee.

Diederik Bailleul

Creative services / Rumbeke

Tel: 0473 337 507

Adres: Ryffelaerestraat 5

8800 Rumbeke

Email: diederik A bdcreations.net

Copyright Statement 2018